• AD
  • 1
   fakulteti i shkencave te natyres

   fshn.edu.al

  • 2
   Ministria e Arsimit, e Shkenc�s dhe e Teknologjis� - MASHT, MEST, MONT

   Webfaqja zyr�tare e Ministris� s� Arsimit, t� Shkenc�s dhe t� teknologjis�. Informata p�r edukimin n� Kosov�, sistemi i studimeve, arsimi parauniversitar, arsimi i mes�m, arsimi i lart�.

  • 3
   Wikipedia

   Një enciklopedia e bërë përmes bashkpunimit të autorve të ndryshëm.

  • 4
   gjuha shqipe

   synon që të jetë portali më i madh shqiptar,me softuerë, shërbime, shkencë e lajme që kanë të bëjnë me historinë, gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare. në rend të parë portal shqiptar, mbarëkombëtar dhe pa dallime.

  • 5
   koha.net

   politika, ekonomia, kultura e sporti vijnë më së shpejti te ju nëpërmjet portalit koha.net. çdo klik një ecje me kohën!

  • 6
   alb

   alb-net

  • 7
   republika e kosov�s - kuvendi - ballina

   Lidhje Direkte Sistemi për Menaxhimin e Dokumenteve Kalendari i takimeve dhe i seancave Angazhimi i shoqërisë civile Ligjet

  • 8
  • 9
   weltbank und banken - informationsportal über die finanzwelt

   auf den folgenden seiten können sie alle möglichen, wissenswerten informationen über banken und die weltbank nachlesen.

  • 10
   Gazeta 55 Online - E përditshme e pavarur

   gazeta55

  • AD
  • 11
   evropa e lirë

   evropa e lirë

  • 12
   Gazeta Panorama ONLINE | Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit

   Gazeta Panorama Versioni ONLINE ofron lajmin e fundit, aktualitet, kronike, opinione, argumente, speciale, sociale, video, suplemente, politike, showbiz, etc

  • 13
   home of the mozilla project — mozilla

   European home of the foundation, with information available in several languages.

  • 14
   Ballina - KosovaPress

   Agjencia e pavarur e lajmeve KosovaPress sjell tek ju lajmet e fundit shqip nga Kosova, rajoni dhe bota.

  • 15
   albanian.com - home of albanians online

   Features history, origins, culture, and related news and information. Includes a forum, chat, and classifieds.

  • 16
   today (setimes.com)

   setimes.com is a news and information website covering the balkans featuring current events, business, diplomacy, film, tourism, sports and…

  • 17
   President | Presidenti i Republikes se Shqiperise

   Faqja Zyrtare e Presidentit te Republikes

  • 18
   domovina redirector

   domovina

  • 19

  • 20

   welcome ! site arsalbania.tk just created. real content coming soon.

  • 21
   ditetenaimit.org

   ditet e naimit

  • 22
   Hyrje | Shkoder.net...

   The Most Comprehensive HomePage of Shkodra - an ancient town in North Albania, Europe

  • 23
   kosovolawcentre.org - kosovo law centre resources and information. this website is for sale!

   kosovolawcentre.org is your first and best source for information about kosovo law centre . here you will also find topics relating to issues of general interest. we hope you find what you are looking for!

  • 24
   radio-kosova

   radio-kosova

  • 25
   Press Online

   E perjavshmja me informacione nga Shqiptaret në rajon.

  • 26
   BBC - Homepage

   Explore the BBC, for latest news, sport and weather, TV & radio schedules and highlights, with nature, food, comedy, children's programmes and much more

  • 27
   VOA - Voice of America English News

   English news from the Voice of America. VOA provides complete coverage of the U.S, Asia, Africa and the Mideast.

  • 28
   Shekulli Online

   Website dhe gazeta me e madhe ne Shqiperi

  • 29
   Institute of Technology of the Year IT Carlow Sunday Times

   Irelands leading Institute of Technology

  • 30
   instituti alb-shkenca

   instituti alb-shkenca, alb-shkenca

  • 31
   .:Presheva.com Web Portal:.

   .:Presheva.com Web Portal:.

  • 32
   alblinux | albanian linux portal

   alblinux

  • 33
   www.arbitalia.net

  • 34
   ldk-kosova.eu - ldk-kosova resources and information.

   ldk-kosova.eu is your first and best source for information about ldk-kosova . here you will also find topics relating to issues of general interest. we hope you find what you are looking for!

  • 35
   komuna e tetovës

   lajme dhe ngjarje vënia e gurthemelit të zeizh takim me nxënësit arbëresh takim më përfaqsuesit e shoqatës “jehona e malësisë” na kontaktoni

  • 36
   Asnj� rast i dyshimt� me s�mundje mes haxhiler�ve q� po kthehen

   Agjenci e lajmeve - Zhurnal

  • 37
   トップ - 食材宅配の比較口コミ案内所

   食材宅配とネットスーパーの口コミ案内所|ネットスーパーや食材宅配の数が増えてきました。当サイトでは、会員費、配送料、食材の安全性、美味しさ、利便性などを多角的に評価し、クチコミと合わせてオススメのサービスをご案内する比較サイトです。

  • 38
   rrjeta.net • index page

   Lajme në gjuhën Shqipe nga bota e informatikës, si dhe informacione udhëzuese për programim në C/C++, Java, PHP, dhe informacione të tjera që kanë të bëjnë me fushën e sigurisë të kompjuterave dhe të

  • 39
  • 40
   gazeta tema

   Gazete e perditshme e pavarur me lajme nga shqipëria dhe rajoni.

Uni-Pr.edu Similar Sites by TrafficUni-Pr.edu Similar Sites by Visits

people that visited Uni-Pr.edu also visited:

Uni-Pr.edu Similar Sites by Search:

sites getting traffic from the same search keywords as Uni-Pr.edu:

Uni-Pr.edu Similar Sites by Topic

see top sites for the most relevant topics from Uni-Pr.edu:

'university'
see top sites for this topic
  
'kosovo'
see top sites for this topic
  
'kosova'
see top sites for this topic
  
'students'
see top sites for this topic
  
 • Adobe is changing the world through digital experiences. We help our customers create, deliver, and optimize content and applications.
 • Piazza is a free online gathering place where students can ask, answer, and explore 24/7, under the guidance of their instructors. Students as well as instructors can answer questions, fueling a healthy, collaborative discussion.
 • Find tutorials, manuals, support docs, and common questions for Adobe products. Solve installation, order, registration, and update issues.
 • applyyourself
'uni'
see top sites for this topic